Kildemoes City Retro Damecykel

Kildemoes City Retro Damecykel. Kildemoes city retro limited er en klassisk damecykel fremstillet i let aluminium. Kildemoes city retro er en velkørende klassisk damecykel i et elegant design. Alle modeller kan monteres med bagagebærer og kurv.

Aclk Sa L Ai Dchcsewjf 7ntt7p0ahuw5hckhvutbluyababggjlzg Sig Aod64 1z0bry5mghssmfuctncuzjlsrkkg Adurl Ctype 5

Sejest Aclk Sa L Ai Dchcsewjf 7ntt7p0ahuw5hckhvutbluyababggjlzg Sig Aod64 1z0bry5mghssmfuctncuzjlsrkkg Adurl Ctype 5

Kildemoes city retro er en komplet cykel med alt det tilbehør og udstyr, som vi ser de danske cyklister efterspørger. Kildemoes producerer en lang række klassiske damecykler som for eksempel kildemoes urban og kildemoes city retro. Så er denne alu cykel helt sikkert noget for dig. Kildemoes blå retro damecykel med kurv. Dette giver dig mulighed for også at anvende din klassiske cykel fra kildemoes til hverdagens praktiske gøremål, som for eksempel indkøb.

Den oprejste kørestilling gør det behageligt at sidde i sadlen i længere tid af gangen og de 7 indvendige gear, samt fodbremsen, gør cyklen dejlig dynamisk at.

Vi tager forbehold for fejl i specifikationer og priser samt for udsolgte modeller. Vi tager forbehold for fejl i specifikationer og priser samt for udsolgte modeller. Kildemoes city retro er en velkørende klassisk damecykel i et elegant design. Citybike, klassisk citybike, 7 gear, 28 tommer. Kildemoes city retro limited er en klassisk damecykel fremstillet i let aluminium.

Aclk Sa L Ai Dchcsewjf 7ntt7p0ahuw5hckhvutbluyababggjlzg Sig Aod64 1z0bry5mghssmfuctncuzjlsrkkg Adurl Ctype 5

Den fastmonterede bagagebærer og kurv gør det nemt for dig at have bagage eller indkøb med på turen. Kør gennem byen med stil på en dame retrocyke vis mere... Kør gennem byen med stil på en dame retrocyke vis mere.

Popular posts from this blog

36 Kjell Bråthen Fremragende

Kit Kat Bar Logo